Microsoft gaat in de komende jaren voor 40 miljard dollar aan eigen aandelen inkopen. Op die manier hoopt de Amerikaanse softwarereus zijn aandelenkoers de hoogte in te sturen.

Het aandeleninkoopprogramma loopt tot eind september 2013. Na de mislukte poging tot overname van Yahoo zakte de koers van Microsoft met 30 procent.

"De aankondigingen zijn een bewijs van ons vertrouwen in de groei op lange termijn van het bedrijf en van onze belofte om kapitaal terug te geven aan de aandeelhouders", verklaarde Chris Liddell van Microsoft.

Bron: Belga

Microsoft gaat in de komende jaren voor 40 miljard dollar aan eigen aandelen inkopen. Op die manier hoopt de Amerikaanse softwarereus zijn aandelenkoers de hoogte in te sturen. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot eind september 2013. Na de mislukte poging tot overname van Yahoo zakte de koers van Microsoft met 30 procent. "De aankondigingen zijn een bewijs van ons vertrouwen in de groei op lange termijn van het bedrijf en van onze belofte om kapitaal terug te geven aan de aandeelhouders", verklaarde Chris Liddell van Microsoft. Bron: Belga