Mensen die al gebruik maken van OneDrive, kunnen namelijk hun gratis toewijzing van 15 gigabyte behouden. Ook de bonus van 15 gigabyte voor camerabestanden blijft intact.

Daar moet je wel wat voor doen. Om de gratis opslagruimte op de clouddienst van Microsoft veilig te stellen, moet je hier klikken. Dat leidt je naar een webpagina van Microsoft met daarop de toezegging dat de gratis opslagcapaciteit gehandhaafd blijft. Daartoe moet je dan nog wel doorklikken op die webpagina.

Het aanbod geldt alleen voor mensen die al een account hebben bij Microsoft. Het is geldig tot 31 januari 2016. Microsoft behoudt zich overigens wel het recht voor het aanbod in de toekomst aan te passen.

De grens van 1 terabyte gratis opslag bij een Office 365-abonnement blijft wel bestaan. Microsoft trok eerder dit jaar de toezegging van ongelimiteerde opslag bij dit abonnement in omdat er volgens het bedrijf misbruik van werd gemaakt.

Bron: Automatiseringgids

Mensen die al gebruik maken van OneDrive, kunnen namelijk hun gratis toewijzing van 15 gigabyte behouden. Ook de bonus van 15 gigabyte voor camerabestanden blijft intact.Daar moet je wel wat voor doen. Om de gratis opslagruimte op de clouddienst van Microsoft veilig te stellen, moet je hier klikken. Dat leidt je naar een webpagina van Microsoft met daarop de toezegging dat de gratis opslagcapaciteit gehandhaafd blijft. Daartoe moet je dan nog wel doorklikken op die webpagina.Het aanbod geldt alleen voor mensen die al een account hebben bij Microsoft. Het is geldig tot 31 januari 2016. Microsoft behoudt zich overigens wel het recht voor het aanbod in de toekomst aan te passen.De grens van 1 terabyte gratis opslag bij een Office 365-abonnement blijft wel bestaan. Microsoft trok eerder dit jaar de toezegging van ongelimiteerde opslag bij dit abonnement in omdat er volgens het bedrijf misbruik van werd gemaakt. Bron: Automatiseringgids