Dat vinden althans de ruim 28.000 mensen die de enquête van carrièremedium Jobat invulden. Opvallend is dat in alle sectoren de sterke merken het halen.

28.319 mensen antwoordden Jobat op de vraag welk bedrijf de uitstraling van een kampioen heeft. De drie best scorende bedrijven per sector ontvangen de award 'Gouden Bedrijf '08'. In de ict-sector staat Microsoft bovenaan het podium, gevolgd door IBM Belgium en Imec.

Maar ook in de andere sectoren zijn het de bekende namen die de podiumplaatsen binnenrijven: DHL, Colruyt, Bekaert, Janssen Pharmaceutica, KBC, ... "Arbeidsmarktspecialisten zijn het erover eens dat een sterk merk meteen doorwerkt naar de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt", klinkt het bij Jobat.

Dat vinden althans de ruim 28.000 mensen die de enquête van carrièremedium Jobat invulden. Opvallend is dat in alle sectoren de sterke merken het halen. 28.319 mensen antwoordden Jobat op de vraag welk bedrijf de uitstraling van een kampioen heeft. De drie best scorende bedrijven per sector ontvangen de award 'Gouden Bedrijf '08'. In de ict-sector staat Microsoft bovenaan het podium, gevolgd door IBM Belgium en Imec. Maar ook in de andere sectoren zijn het de bekende namen die de podiumplaatsen binnenrijven: DHL, Colruyt, Bekaert, Janssen Pharmaceutica, KBC, ... "Arbeidsmarktspecialisten zijn het erover eens dat een sterk merk meteen doorwerkt naar de aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt", klinkt het bij Jobat.