Op het eerste Bootcamp, een soort projectenincubator, van het Microsoft Innovation Center (MIC) in Bergen werden 8 awards uitgedeeld aan de deelnemers.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers een beloning kregen en ook bedrijven of ondernemers niet te ontmoedigen beloonde het MIC uiteindelijk 8 projecten. Niet slecht voor een totaal van 15. Bij de laureaten vinden we onder meer:

- Casterstats, dat de Microsoft-prijs krijgt, voor de oplossing voor publieksanalyse voor media (vooral audio) die via streaming gedistribueerd worden.- Giroplan, dat de prijs krijgt voor 'volharding in het ondernemerschap', want het idee stamt al van 25 jaar geleden. Het zorgt voor een revalidatieoplossing, in de eerste voor kinesisten maar eventueel uit te breiden naar een groter publiek, die ondersteund wordt door de pc (datacapturing, ook via een mobiel platform, interpretatiealgoritmes, gegevenstransfer, ...).- Een prijs die de "kwaliteit van het businessplan en het evenwicht tussen de deelnemende partijen" beloont, gaat naar e-Vault, een project voor een soort online elektronische brandkast die ervoor moet zorgen dat je waardevolle goederen kan beheren en volgen. Het is bestemd voor verzekeraars, mensen uit de kunstsector, uitbaters van galerijen en zelfs de politie.

Andere winnaars:- De Voo-prijs gaat naar het project Keep in Touch, een 'multiple play'-oplossing die in interactieve diensten voorziet voor bejaarden (opvolging van thuiszorg, hulp bij dagdagelijkse activiteiten, ...)- De Mobistar-prijs is voor Vivatel, een operator die een multimodale telefonieoplossing aanbiedt voor doven, slechthorenden en stommen.- De HP-prijs bekroont het project Expresspack Quality. Dat is een kwaliteitsbeheersoftware voor medische omgevingen (ziekenhuizen en medische labo's).

Op het eerste Bootcamp, een soort projectenincubator, van het Microsoft Innovation Center (MIC) in Bergen werden 8 awards uitgedeeld aan de deelnemers. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers een beloning kregen en ook bedrijven of ondernemers niet te ontmoedigen beloonde het MIC uiteindelijk 8 projecten. Niet slecht voor een totaal van 15. Bij de laureaten vinden we onder meer: - Casterstats, dat de Microsoft-prijs krijgt, voor de oplossing voor publieksanalyse voor media (vooral audio) die via streaming gedistribueerd worden.- Giroplan, dat de prijs krijgt voor 'volharding in het ondernemerschap', want het idee stamt al van 25 jaar geleden. Het zorgt voor een revalidatieoplossing, in de eerste voor kinesisten maar eventueel uit te breiden naar een groter publiek, die ondersteund wordt door de pc (datacapturing, ook via een mobiel platform, interpretatiealgoritmes, gegevenstransfer, ...).- Een prijs die de "kwaliteit van het businessplan en het evenwicht tussen de deelnemende partijen" beloont, gaat naar e-Vault, een project voor een soort online elektronische brandkast die ervoor moet zorgen dat je waardevolle goederen kan beheren en volgen. Het is bestemd voor verzekeraars, mensen uit de kunstsector, uitbaters van galerijen en zelfs de politie. Andere winnaars:- De Voo-prijs gaat naar het project Keep in Touch, een 'multiple play'-oplossing die in interactieve diensten voorziet voor bejaarden (opvolging van thuiszorg, hulp bij dagdagelijkse activiteiten, ...)- De Mobistar-prijs is voor Vivatel, een operator die een multimodale telefonieoplossing aanbiedt voor doven, slechthorenden en stommen.- De HP-prijs bekroont het project Expresspack Quality. Dat is een kwaliteitsbeheersoftware voor medische omgevingen (ziekenhuizen en medische labo's).