Microsoft verving Windows Live Messenger - het voormalige MSN - al door Skype, en gaat de internettelefoon- en chatdienst nu ook in de e-mailservice Outlook (de vervanger van Hotmail) integreren. 'Soms bereik je met een kort gesprek meer dan met een lange e-mail', luidt het bij Microsoft.

'Binnen enkele weken' kunnen gebruikers in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Duitsland al audio-en videogesprekken voeren en chatten vanuit Outlook.com, belooft Microsoft. De uitrol van Skype voor Outlook in de rest van de wereld gebeurt 'de komende maanden'.

Bekijk hier een voorproefje van Skype voor Outlook:

Microsoft verving Windows Live Messenger - het voormalige MSN - al door Skype, en gaat de internettelefoon- en chatdienst nu ook in de e-mailservice Outlook (de vervanger van Hotmail) integreren. 'Soms bereik je met een kort gesprek meer dan met een lange e-mail', luidt het bij Microsoft. 'Binnen enkele weken' kunnen gebruikers in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Duitsland al audio-en videogesprekken voeren en chatten vanuit Outlook.com, belooft Microsoft. De uitrol van Skype voor Outlook in de rest van de wereld gebeurt 'de komende maanden'. Bekijk hier een voorproefje van Skype voor Outlook: