Microsoft heeft in de Verenigde Staten Viva Engage gelanceerd, een app binnen Teams die bijzonder sterk op Facebook lijkt, en als doel heeft om sociale netwerken binnen het bedrijf te versterken. De app haalt veel van de mosterd bij de software van Yammer, een bedrijfje dat software maakt om gemeenschappen te bouwen, en dat zo'n tien jaar geleden door Microsoft werd overgenomen.

De Viva Engage app valt vooral op omdat ze bijzonder sterk lijkt op een cleane versie van Facebook. er is een nieuwsfeed voor je verhalen, conversaties, video's, beelden en meer. Het lijkt dan ook vooral gemaakt om een sociaal netwerkje voor het werk te worden.

Microsoft heeft in de Verenigde Staten Viva Engage gelanceerd, een app binnen Teams die bijzonder sterk op Facebook lijkt, en als doel heeft om sociale netwerken binnen het bedrijf te versterken. De app haalt veel van de mosterd bij de software van Yammer, een bedrijfje dat software maakt om gemeenschappen te bouwen, en dat zo'n tien jaar geleden door Microsoft werd overgenomen. De Viva Engage app valt vooral op omdat ze bijzonder sterk lijkt op een cleane versie van Facebook. er is een nieuwsfeed voor je verhalen, conversaties, video's, beelden en meer. Het lijkt dan ook vooral gemaakt om een sociaal netwerkje voor het werk te worden.