Sunrise is een agendatoepassing die verschillende agenda's (of calender apps) samenvoegt. Zo heb je bijvoorbeeld informatie uit Google, iCloud, Microsoft Exchange, LInkedIn of andere apps in één toepassing. Bovendien geeft de app contextuele info, zoals waarschuwingen als het regent op weg naar je bestemming.

De app is het werk van de Belg Jeremy Le Van en de Fransman Pierre Valade. Beiden werkten op de designafdeling van Foursquare en besloten nadien om zelf zelf iets op de markt te brengen. Het duo haalde in totaal al 8,2 miljoen dollar op.

Microsoft zelf bevestigt noch ontkent de overname op dit moment. Volgens de bronnen van Techcrunch zou het wel de bedoeling zijn dat de app apart blijft bestaan, maar dat de technologie wel wordt gebruikt in toekomstige producten.

Sunrise is een agendatoepassing die verschillende agenda's (of calender apps) samenvoegt. Zo heb je bijvoorbeeld informatie uit Google, iCloud, Microsoft Exchange, LInkedIn of andere apps in één toepassing. Bovendien geeft de app contextuele info, zoals waarschuwingen als het regent op weg naar je bestemming.De app is het werk van de Belg Jeremy Le Van en de Fransman Pierre Valade. Beiden werkten op de designafdeling van Foursquare en besloten nadien om zelf zelf iets op de markt te brengen. Het duo haalde in totaal al 8,2 miljoen dollar op.Microsoft zelf bevestigt noch ontkent de overname op dit moment. Volgens de bronnen van Techcrunch zou het wel de bedoeling zijn dat de app apart blijft bestaan, maar dat de technologie wel wordt gebruikt in toekomstige producten.