Wand Labs zorgt er concreet voor dat apps slimmer functioneren met gebruikers. Microsoft wil zo een sterke speler worden in 'conversation as a platform' met conversational intelligence, spraak en machine intelligence. De Wand Labs toepassingen zoals services mapping en integratiemogelijkheden met andere software komen goed van pas in het engineer & platform team van Microsoft Bing, zoals David Ku, vp van de Information Platform Group binnen Microsoft aangeeft in een blogbericht.

Microsoft zet hiermee vaart achter zijn AI-strategie, net als concullega's Google en Apple. Het spelletje Minecraft wordt gebruikt voor nieuwe AI-toepassingen. Om het ecosysteem rond Minecraft te verbeteren voor game developers, is er een Visual Studio add-in voor Minecraft mod-developers beschikbaar. Op de Build-conferentie in maart 2016 toonde Microsoft nog hoe kunstmatige intelligentie en chatbots ons leven zullen veranderen. En ook ontwikkelaars kunnen voortaan digitale robots inzetten en koppelen aan Skype of Cortana om hun apps natuurlijk te laten interageren met gebruikers.

In samenwerking met DutchITchannel.nl

Wand Labs zorgt er concreet voor dat apps slimmer functioneren met gebruikers. Microsoft wil zo een sterke speler worden in 'conversation as a platform' met conversational intelligence, spraak en machine intelligence. De Wand Labs toepassingen zoals services mapping en integratiemogelijkheden met andere software komen goed van pas in het engineer & platform team van Microsoft Bing, zoals David Ku, vp van de Information Platform Group binnen Microsoft aangeeft in een blogbericht.Microsoft zet hiermee vaart achter zijn AI-strategie, net als concullega's Google en Apple. Het spelletje Minecraft wordt gebruikt voor nieuwe AI-toepassingen. Om het ecosysteem rond Minecraft te verbeteren voor game developers, is er een Visual Studio add-in voor Minecraft mod-developers beschikbaar. Op de Build-conferentie in maart 2016 toonde Microsoft nog hoe kunstmatige intelligentie en chatbots ons leven zullen veranderen. En ook ontwikkelaars kunnen voortaan digitale robots inzetten en koppelen aan Skype of Cortana om hun apps natuurlijk te laten interageren met gebruikers. In samenwerking met DutchITchannel.nl