Maluuba ontwikkelt spraakgestuurde virtuele assistenten voor Android platformen en slimme apparatuur en smart appliances. Hierbij kunnen vragen van gebruikers worden beantwoord.

Microsoft investeert volop in machine learning communicatie. In 2016 introduceerde Microsoft de Cognitive Toolkit voor ontwikkelaars die bezig zijn met natural language processing op GitHub. Verder toonde Microsoft zijn Zo chatbot. Met Maluuba kan Microsoft zijn Cortana digitale agent slimmer maken.

Microsoft geeft meer uitleg over de overname van Maluuba in deze blogpost.

In Samenwerking met Dutch IT-Channel.

Maluuba ontwikkelt spraakgestuurde virtuele assistenten voor Android platformen en slimme apparatuur en smart appliances. Hierbij kunnen vragen van gebruikers worden beantwoord.Microsoft investeert volop in machine learning communicatie. In 2016 introduceerde Microsoft de Cognitive Toolkit voor ontwikkelaars die bezig zijn met natural language processing op GitHub. Verder toonde Microsoft zijn Zo chatbot. Met Maluuba kan Microsoft zijn Cortana digitale agent slimmer maken.Microsoft geeft meer uitleg over de overname van Maluuba in deze blogpost.In Samenwerking met Dutch IT-Channel.