Nog maar twee weken na de overname van jClarity, kondigt Microsoft opnieuw een acquisitie aan. Met Movere haalt het bedrijf een cloudmigratiespecialist in huis, meer bepaald eentje die vooral moet helpen om workloads richting de publieke Azure-cloud te verplaatsen. Ondernemingen kunnen met de Movere-software hun eigen infrastructuur beter inventariseren en op die manier bepalen hoe ze het best cloudmigraties uitvoeren.

De technologie vormt een aanvulling op het bestaande Azure Migrate en de geïntegreerde oplossingen van andere technologie- en business partners. Movere heeft klanten zoals AT&T, IBM en McDonald's.

In samenwerking met DutchITchannel.nl

Nog maar twee weken na de overname van jClarity, kondigt Microsoft opnieuw een acquisitie aan. Met Movere haalt het bedrijf een cloudmigratiespecialist in huis, meer bepaald eentje die vooral moet helpen om workloads richting de publieke Azure-cloud te verplaatsen. Ondernemingen kunnen met de Movere-software hun eigen infrastructuur beter inventariseren en op die manier bepalen hoe ze het best cloudmigraties uitvoeren.De technologie vormt een aanvulling op het bestaande Azure Migrate en de geïntegreerde oplossingen van andere technologie- en business partners. Movere heeft klanten zoals AT&T, IBM en McDonald's.In samenwerking met DutchITchannel.nl