Talko, vroeger bekend als Cocomo, is een cloudgebaseerd systeem waarmee voip-gesprekken kunnen bewaard en gedeeld worden met andere teamleden. Hoeveel Microsoft betaalt voor de overname is niet bekend.

Wat de deal extra interessant maakt is dat Talko's ceo een oudgediende is. Ray Ozzie was tot enkele jaren geleden CTO en daarvoor onder meer chief software architect van Microsoft. Al is hij vooral bekend als een van de makers van Lotus Notes. In een tweet heeft Ozzie al wel laten uitschijnen dat hij niet mee verhuist naar Microsoft.

Talko, vroeger bekend als Cocomo, is een cloudgebaseerd systeem waarmee voip-gesprekken kunnen bewaard en gedeeld worden met andere teamleden. Hoeveel Microsoft betaalt voor de overname is niet bekend.Wat de deal extra interessant maakt is dat Talko's ceo een oudgediende is. Ray Ozzie was tot enkele jaren geleden CTO en daarvoor onder meer chief software architect van Microsoft. Al is hij vooral bekend als een van de makers van Lotus Notes. In een tweet heeft Ozzie al wel laten uitschijnen dat hij niet mee verhuist naar Microsoft.