Hexadite krijgt kapitaalinjecties van HPE, TenEleven en YL Ventures. Recent werd nog 8 miljoen dollar opgehaald. De overname past in het beleid van Microsoft om zichzelf beter uit te rusten met security, onder andere voor data en compliance regels.

Noch Microsoft, noch Hexadite bevestigen het nieuws momenteel aan Reuters. Maar Calcalist is doorgaans een goed geïnformeerde bron als het aankomt op de overname van Israëlische bedrijven. Microsoft koopt wel vaker cloud security bedrijven zoals Hexadite. Eerder werd in 2015 Secure Islands overgenomen en werd er dit jaar kapitaal vrijgemaakt voor Team8.

In samenwerking met Dutch IT-Channel.

Hexadite krijgt kapitaalinjecties van HPE, TenEleven en YL Ventures. Recent werd nog 8 miljoen dollar opgehaald. De overname past in het beleid van Microsoft om zichzelf beter uit te rusten met security, onder andere voor data en compliance regels.Noch Microsoft, noch Hexadite bevestigen het nieuws momenteel aan Reuters. Maar Calcalist is doorgaans een goed geïnformeerde bron als het aankomt op de overname van Israëlische bedrijven. Microsoft koopt wel vaker cloud security bedrijven zoals Hexadite. Eerder werd in 2015 Secure Islands overgenomen en werd er dit jaar kapitaal vrijgemaakt voor Team8.In samenwerking met Dutch IT-Channel.