Met Teams kan je (in de gratis versie) voortaan tot driehonderd mensen tegelijk verbinden. Daarin kunnen ze chatten, video- en audiogesprekken voeren en bestanden delen. De chatfunctie (en daarin zoeken) is onbeperkt.

In Teams kan je groepen opstellen die tot 10 gigabyte groepsopslag krijgen. Daarnaast heeft elke gebruiker ook 2 gigabyte persoonlijke cloudopslag. Uiteraard heeft de samenwerkingstool een integratie met Office online apps zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote, maar er is ook integratie voorzien met externe spelers zoals Evernote en Adobe.

Teams is een onderdeel van Office, maar Microsoft ziet de gratis versie als een mooie introductie tot Microsoft 365, wat een bundeling is van Office 365, WIndows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Met Teams kan je (in de gratis versie) voortaan tot driehonderd mensen tegelijk verbinden. Daarin kunnen ze chatten, video- en audiogesprekken voeren en bestanden delen. De chatfunctie (en daarin zoeken) is onbeperkt.In Teams kan je groepen opstellen die tot 10 gigabyte groepsopslag krijgen. Daarnaast heeft elke gebruiker ook 2 gigabyte persoonlijke cloudopslag. Uiteraard heeft de samenwerkingstool een integratie met Office online apps zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote, maar er is ook integratie voorzien met externe spelers zoals Evernote en Adobe.Teams is een onderdeel van Office, maar Microsoft ziet de gratis versie als een mooie introductie tot Microsoft 365, wat een bundeling is van Office 365, WIndows 10 en Enterprise Mobility + Security.