Er circuleren al langer hardnekkige geruchten dat het Office-pakket naar Apple's mobiele toestellen komt. Nieuwe gelekte informatie op een Microsoft-website maakt die geruchten alleen maar hardnekkiger.

Een officiële supportsite van Microsoft vermeldt de applicaties 'Office Mobile for iPhone', 'Excel for iPad' en 'PowerPoint for iPad'. Dat merkte de Franse Apple-fansite Mac4ever op.

Eerder beweerde technologiesite The Verge van Microsoft-medewerkers gehoord te hebben dat het mobiele Office-pakket in februari of maart volgend jaar het iOS-platform zal bereiken. Een Androidversie zou in mei volgen.

Office Mobile komt in de vorm van apps. Toegang tot de applicaties voor Word, PowerPoint en Excel is gratis, maar om documenten te kunnen bewerken moet je een betalende abonnee zijn van Office 365.

Er is al een mobiele versie van Office voor Windows Phones. Die is volledig kosteloos.

Er circuleren al langer hardnekkige geruchten dat het Office-pakket naar Apple's mobiele toestellen komt. Nieuwe gelekte informatie op een Microsoft-website maakt die geruchten alleen maar hardnekkiger. Een officiële supportsite van Microsoft vermeldt de applicaties 'Office Mobile for iPhone', 'Excel for iPad' en 'PowerPoint for iPad'. Dat merkte de Franse Apple-fansite Mac4ever op. Eerder beweerde technologiesite The Verge van Microsoft-medewerkers gehoord te hebben dat het mobiele Office-pakket in februari of maart volgend jaar het iOS-platform zal bereiken. Een Androidversie zou in mei volgen. Office Mobile komt in de vorm van apps. Toegang tot de applicaties voor Word, PowerPoint en Excel is gratis, maar om documenten te kunnen bewerken moet je een betalende abonnee zijn van Office 365. Er is al een mobiele versie van Office voor Windows Phones. Die is volledig kosteloos.