Microsoft is het meest innovatieve bedrijf uit de top 50 belangrijkste ict-ondernemingen in België. Dat blijkt uit de recente enquête van Data News bij zowat 1.500 lezers.

Microsoft is dus als de nummer één verkozen op het vlak van innovatie. Het haalde meer dan 150 stemmen binnen. De softwaregigant klopt de Leuvense toponderzoeksinstelling Imec. IBM en Cisco volgen op respectievelijk de derde en vierde stek.

Opvallende Belgische innovatieve ondernemingen ook op plaats nummer vijf en zes. Het gaat om EVS, gespecialiseerd in servers en diensten voor de verwerking van tv-beeldmateriaal, en Barco, eveneens bekend met oplossingen voor reusachtige beeldschermen.

De andere bedrijven met ruim 50 stemmen zijn Nokia, Tele Atlas, HP, Siemens, Option en Telenet.

De lijst van ondernemingen werd samengesteld op basis van de Data News top 1000 van grootste ict-bedrijven in België. De nieuwe editie verschijnt in Data News van 19 december.

Microsoft is het meest innovatieve bedrijf uit de top 50 belangrijkste ict-ondernemingen in België. Dat blijkt uit de recente enquête van Data News bij zowat 1.500 lezers. Microsoft is dus als de nummer één verkozen op het vlak van innovatie. Het haalde meer dan 150 stemmen binnen. De softwaregigant klopt de Leuvense toponderzoeksinstelling Imec. IBM en Cisco volgen op respectievelijk de derde en vierde stek. Opvallende Belgische innovatieve ondernemingen ook op plaats nummer vijf en zes. Het gaat om EVS, gespecialiseerd in servers en diensten voor de verwerking van tv-beeldmateriaal, en Barco, eveneens bekend met oplossingen voor reusachtige beeldschermen. De andere bedrijven met ruim 50 stemmen zijn Nokia, Tele Atlas, HP, Siemens, Option en Telenet. De lijst van ondernemingen werd samengesteld op basis van de Data News top 1000 van grootste ict-bedrijven in België. De nieuwe editie verschijnt in Data News van 19 december.