Het Fungible-personeel voegt zich bij de engineeringteams voor datacenterinfrastructuur van Microsoft. Hun focus komt te liggen op het leveren van meerdere DPU-oplossingen (data processing units), netwerkinnovatie en hardwareverbeteringen.

Langetermijninvestering

Met de overname toont Microsoft andermaal dat het sterk inzet op langetermijninvesteringen in datacenterinfrastructuren. Die strategie moet volgens de techgigant uit Redmond het eigen aanbod versterken. Als voorbeelden haalt Microsoft met name offloading, verbetering van de latency (vertraging in dataoverdracht), verhoging van de datacenterserverdichtheid en optimalisatie van energie-efficiëntie aan.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Het Fungible-personeel voegt zich bij de engineeringteams voor datacenterinfrastructuur van Microsoft. Hun focus komt te liggen op het leveren van meerdere DPU-oplossingen (data processing units), netwerkinnovatie en hardwareverbeteringen.Met de overname toont Microsoft andermaal dat het sterk inzet op langetermijninvesteringen in datacenterinfrastructuren. Die strategie moet volgens de techgigant uit Redmond het eigen aanbod versterken. Als voorbeelden haalt Microsoft met name offloading, verbetering van de latency (vertraging in dataoverdracht), verhoging van de datacenterserverdichtheid en optimalisatie van energie-efficiëntie aan.In samenwerking met Dutch IT-channel.