In de licentievoorwaarden van Office 2013 stond te lezen dat de suite - die onder meer de programma's Word, Excel en PowerPoint bevat - niet op meerdere pc's geïnstalleerd mocht worden. Wie Office toch op meerdere apparaten wil gebruiken, moest dan maar Office 365 kopen, de cloudversie van Office waar je een maand- of jaarabonnement op kan nemen.

Maar een horde gebruikers drukte zijn onvrede uit over het 'verbod' om Office 2013 op verschillende toestellen te installeren, en daarom heeft Microsoft de voorwaarden nu toch aangepast. 'Gebruikers ervaren Office als een persoonlijk eigendom, niet als een licentie', licht Microsoft de verandering toe in een blogpost.

In de licentievoorwaarden van Office 2013 stond te lezen dat de suite - die onder meer de programma's Word, Excel en PowerPoint bevat - niet op meerdere pc's geïnstalleerd mocht worden. Wie Office toch op meerdere apparaten wil gebruiken, moest dan maar Office 365 kopen, de cloudversie van Office waar je een maand- of jaarabonnement op kan nemen. Maar een horde gebruikers drukte zijn onvrede uit over het 'verbod' om Office 2013 op verschillende toestellen te installeren, en daarom heeft Microsoft de voorwaarden nu toch aangepast. 'Gebruikers ervaren Office als een persoonlijk eigendom, niet als een licentie', licht Microsoft de verandering toe in een blogpost.