De Office-apps waren al langer beschikbaar op Android, maar enkel in een Preview-status. OneNote, dat onderdeel uitmaakt van de Office-suite, was ook al langer als Android-app te verkrijgen.

Maar Microsoft maakt nu ook Word for Android, Excel for Android en Powerpoint for Android als losse apps beschikbaar. Ze zijn gratis, maar voor abonnees van Office 365 zijn er premium-functies.

Microsoft hoopt met Office for Android even veel succes te boeken als het met de Office-apps op iOS deed. Volgens het bedrijf is het pakket voor de iPhone en iPad inmiddels meer dan 80 miljoen keer gedownload en haalde het hoge waarderingsscores.

Microsoft brengt tegelijkertijd ook een nieuwe versie van Outlook voor iOS uit, en een Preview-versie van Outlook for Android.

Bron: Automatiseringgids.nl

De Office-apps waren al langer beschikbaar op Android, maar enkel in een Preview-status. OneNote, dat onderdeel uitmaakt van de Office-suite, was ook al langer als Android-app te verkrijgen. Maar Microsoft maakt nu ook Word for Android, Excel for Android en Powerpoint for Android als losse apps beschikbaar. Ze zijn gratis, maar voor abonnees van Office 365 zijn er premium-functies. Microsoft hoopt met Office for Android even veel succes te boeken als het met de Office-apps op iOS deed. Volgens het bedrijf is het pakket voor de iPhone en iPad inmiddels meer dan 80 miljoen keer gedownload en haalde het hoge waarderingsscores. Microsoft brengt tegelijkertijd ook een nieuwe versie van Outlook voor iOS uit, en een Preview-versie van Outlook for Android. Bron: Automatiseringgids.nl