Microsoft huurt 3.500m² in het PassPort-gebouw dat momenteel aan Brussels Airport wordt gebouwd. In de loop van 2018 neemt het bedrijf er zijn intrek. Ook KPMG en Deloitte zullen er hun kantoren hebben.

Het kantoor zal onder meer focussen op bots, machine learning, AI en internet of things. Al verhuist in praktijk het hele hoofdkantoor, zo'n driehonderd mensen. Daarmee vertrekt Microsoft uit het Corporate Village op de da Vincilaan in Zaventem. Microsoft heeft naast zijn hoofdkantoor ook een Microsoft Innovation Center in Kortrijk, Brussel centrum en Bergen.

Microsoft huurt 3.500m² in het PassPort-gebouw dat momenteel aan Brussels Airport wordt gebouwd. In de loop van 2018 neemt het bedrijf er zijn intrek. Ook KPMG en Deloitte zullen er hun kantoren hebben.Het kantoor zal onder meer focussen op bots, machine learning, AI en internet of things. Al verhuist in praktijk het hele hoofdkantoor, zo'n driehonderd mensen. Daarmee vertrekt Microsoft uit het Corporate Village op de da Vincilaan in Zaventem. Microsoft heeft naast zijn hoofdkantoor ook een Microsoft Innovation Center in Kortrijk, Brussel centrum en Bergen.