In een blogpost heeft bevoegd manager Adrienne Hall van Microsoft meegedeeld dat Microsoft een beveiligingsupdate klaar heeft. Deze biedt een antwoord op een recent lek in de beveiliging van Internet Explorer (vanaf versie 6), dat hackers toeliet de controle over een computer te verwerven.

Microsoft biedt de update verrassend ook aan voor het besturingssysteem XP, ook al liet het bedrijf vorige maand de kosteloze ondersteuning hiervan varen. Het gaat wel om een uitzondering.

Hall herhaalt niettemin de aanbeveling aan gebruikers van XP om op een nieuwe versie van het Windows-besturingssysteem over te schakelen.

Wie automatische updates op zijn computer toelaat, hoeft niets te doen om de update te installeren. (Belga/MI)

In een blogpost heeft bevoegd manager Adrienne Hall van Microsoft meegedeeld dat Microsoft een beveiligingsupdate klaar heeft. Deze biedt een antwoord op een recent lek in de beveiliging van Internet Explorer (vanaf versie 6), dat hackers toeliet de controle over een computer te verwerven. Microsoft biedt de update verrassend ook aan voor het besturingssysteem XP, ook al liet het bedrijf vorige maand de kosteloze ondersteuning hiervan varen. Het gaat wel om een uitzondering. Hall herhaalt niettemin de aanbeveling aan gebruikers van XP om op een nieuwe versie van het Windows-besturingssysteem over te schakelen. Wie automatische updates op zijn computer toelaat, hoeft niets te doen om de update te installeren. (Belga/MI)