Een ander nieuwigheidje: Xbox Play Anywhere. Wie een game voor de Xbox koopt, kan die ook op computers met Windows 10 spelen, en andersom. Verder kunnen gebruikers hun eigen controllers laten maken via het Xbox Design Lab. Volgens Microsoft zijn acht miljoen kleurencombinaties mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een eigen tekst in de controller te laten laseren.

Microsoft ontwikkelt ook een console die virtual reality mogelijk moet maken. Project Scorpio, zoals de spelcomputer nu heet, moet rond kerstmis 2017 worden gelanceerd.

(ANP/WK)

Een ander nieuwigheidje: Xbox Play Anywhere. Wie een game voor de Xbox koopt, kan die ook op computers met Windows 10 spelen, en andersom. Verder kunnen gebruikers hun eigen controllers laten maken via het Xbox Design Lab. Volgens Microsoft zijn acht miljoen kleurencombinaties mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een eigen tekst in de controller te laten laseren.Microsoft ontwikkelt ook een console die virtual reality mogelijk moet maken. Project Scorpio, zoals de spelcomputer nu heet, moet rond kerstmis 2017 worden gelanceerd.(ANP/WK)