Microsoft heeft een speciaal inruilprogramma voor MacBook-bezitters op poten gezet. Mensen met een Apple-laptop krijgen een flinke korting op een Surface-computer als ze hun oude apparaat inruilen. Exacte cijfers geeft Microsoft op zijn Windows-blog niet, maar het beweert in diverse markten een sterke novembermaand achter de rug te hebben. Zo was de Surface-bundel die het bedrijf had in samenwerking met Best Buy binnen een dag uitverkocht en was de Surface Pen bij Amazon.de binnen twaalf uur na lancering het best verkochte pc-accessoire.

Uitbreiding

In de VS en Canada claimt Microsoft ook veel succes te hebben met de Surface Book in combinatie met de Performance Base. Omdat het op de Noord-Amerikaanse markt zo goed gaat, heeft Microsoft nu besloten het apparaat komend kwartaal ook in Oostenrijk, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk te gaan verkopen.

(ANP/WK)

Microsoft heeft een speciaal inruilprogramma voor MacBook-bezitters op poten gezet. Mensen met een Apple-laptop krijgen een flinke korting op een Surface-computer als ze hun oude apparaat inruilen. Exacte cijfers geeft Microsoft op zijn Windows-blog niet, maar het beweert in diverse markten een sterke novembermaand achter de rug te hebben. Zo was de Surface-bundel die het bedrijf had in samenwerking met Best Buy binnen een dag uitverkocht en was de Surface Pen bij Amazon.de binnen twaalf uur na lancering het best verkochte pc-accessoire.UitbreidingIn de VS en Canada claimt Microsoft ook veel succes te hebben met de Surface Book in combinatie met de Performance Base. Omdat het op de Noord-Amerikaanse markt zo goed gaat, heeft Microsoft nu besloten het apparaat komend kwartaal ook in Oostenrijk, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk te gaan verkopen.(ANP/WK)