De reguliere support voor Windows Server 2003 is al in juli 2010 gestopt. Sindsdien ontvingen gebruikers wel nog technische ondersteuning in de vorm van onder andere beveiligingsupdates. Klanten kregen tot vandaag de tijd om zich voor te bereiden op de definitieve stop van de support.

Onderzoek van Computer Profile wijst uit dat op dit moment zo'n 12% van de Nederlandse organisaties met 50 of meer medewerkers nog vertrouwd op Windows Server 2003. Deze partijen worden geadviseerd direct te migreren naar een moderne besturingssysteem.

In samenwerking met Dutch IT-channel

De reguliere support voor Windows Server 2003 is al in juli 2010 gestopt. Sindsdien ontvingen gebruikers wel nog technische ondersteuning in de vorm van onder andere beveiligingsupdates. Klanten kregen tot vandaag de tijd om zich voor te bereiden op de definitieve stop van de support.Onderzoek van Computer Profile wijst uit dat op dit moment zo'n 12% van de Nederlandse organisaties met 50 of meer medewerkers nog vertrouwd op Windows Server 2003. Deze partijen worden geadviseerd direct te migreren naar een moderne besturingssysteem.In samenwerking met Dutch IT-channel