Marc Bresseel, vice-president global marketing van Microsoft Advertising, trekt naar media-agentschap Initiative.

Dat schrijft M&M Global. Bresseel wordt in september president voor de G14-regio bij Initiative, de sterkst presterende markten van het bedrijf. Hij had eerder al aangekondigd Microsoft te zullen verlaten. Bresseel zal rapporteren aan Initiative-ceo Jim Hytner.

Bresseel startte zijn carrière bij IBM: eerst als Public Relations Manager, later als Business Manager in de Government Business Unit. Sinds 1996 was hij aan de slag bij Microsoft, aanvankelijk als Corporate Communications Manager voor Microsoft Benelux. In 1999 werd hij aangesteld als Director van MSN België. Nadien was hij onder meer nog general manager van Microsoft Advertising EMEA en vice-president global agencies bij Microsoft Advertising.

Marc Bresseel, vice-president global marketing van Microsoft Advertising, trekt naar media-agentschap Initiative. Dat schrijft M&M Global. Bresseel wordt in september president voor de G14-regio bij Initiative, de sterkst presterende markten van het bedrijf. Hij had eerder al aangekondigd Microsoft te zullen verlaten. Bresseel zal rapporteren aan Initiative-ceo Jim Hytner. Bresseel startte zijn carrière bij IBM: eerst als Public Relations Manager, later als Business Manager in de Government Business Unit. Sinds 1996 was hij aan de slag bij Microsoft, aanvankelijk als Corporate Communications Manager voor Microsoft Benelux. In 1999 werd hij aangesteld als Director van MSN België. Nadien was hij onder meer nog general manager van Microsoft Advertising EMEA en vice-president global agencies bij Microsoft Advertising.