De patch, die vorige dinsdag werd gelanceerd, kan na installatie een zogenaamde BSOD (Blue Screen of Death) veroorzaken. Microsoft heeft de update intussen verwijderd en raadt iedereen die de patch intussen reeds installeerde, aan om die zo snel mogelijk weer te verwijderen.

De kans lijkt echter klein dat veel Windows-gebruikers last hebben ondervonden. De problemen worden voorlopig enkel gemeld bij toestellen die draaien op de Braziliaanse versie van Windows 7 en toestellen die antivirusbescherming van Kaspersky draaien. (KVDA)

De patch, die vorige dinsdag werd gelanceerd, kan na installatie een zogenaamde BSOD (Blue Screen of Death) veroorzaken. Microsoft heeft de update intussen verwijderd en raadt iedereen die de patch intussen reeds installeerde, aan om die zo snel mogelijk weer te verwijderen. De kans lijkt echter klein dat veel Windows-gebruikers last hebben ondervonden. De problemen worden voorlopig enkel gemeld bij toestellen die draaien op de Braziliaanse versie van Windows 7 en toestellen die antivirusbescherming van Kaspersky draaien. (KVDA)