Microsoft raadt gebruikers van Messenger al sinds november vorig jaar aan om over te schakelen naar Skype. Dat kan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde paswoord. Het is ook mogelijk om contacten te importeren van Messenger.

Begin dit jaar had Microsoft 15 maart als definitieve deadline genoemd.

Twaalf jaarMessenger werd gelanceerd in 1999 en kende zijn hoogtepunt in 2011, met wereldwijd meer dan 300 miljoen actieve gebruikers. Momenteel zijn er dan nog circa 100 miljoen. Enkel in China blijft de dienst nog bestaan.

Skype, dat per maand 280 miljoen gebruikers heeft, is sinds 2011 van Microsoft. De dienst is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS, Windows Phone en Android.

Microsoft raadt gebruikers van Messenger al sinds november vorig jaar aan om over te schakelen naar Skype. Dat kan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde paswoord. Het is ook mogelijk om contacten te importeren van Messenger. Begin dit jaar had Microsoft 15 maart als definitieve deadline genoemd.Twaalf jaarMessenger werd gelanceerd in 1999 en kende zijn hoogtepunt in 2011, met wereldwijd meer dan 300 miljoen actieve gebruikers. Momenteel zijn er dan nog circa 100 miljoen. Enkel in China blijft de dienst nog bestaan. Skype, dat per maand 280 miljoen gebruikers heeft, is sinds 2011 van Microsoft. De dienst is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS, Windows Phone en Android.