Microsoft verkoopt een deel van de patenten die het onlangs kocht van AOL aan sociale netwerksite Facebook voor 550 miljoen dollar.

Internetaanbieder AOL maakte op 9 april bekend 800 patenten en licenties op nog eens 300 patenten te verkopen aan Microsoft voor 1,06 miljard dollar. Met het akkoord dat nu werd aangekondigd, krijgt Facebook 650 van die AOL-patenten en aanvragen in handen. Daarnaast krijgt Facebook een licentie voor de AOL-patenten die in bezit zijn van Microsoft. Het softwarebedrijf krijgt een licentie voor de patenten die overgaan naar Facebook.

Bron: Belga

Microsoft verkoopt een deel van de patenten die het onlangs kocht van AOL aan sociale netwerksite Facebook voor 550 miljoen dollar. Internetaanbieder AOL maakte op 9 april bekend 800 patenten en licenties op nog eens 300 patenten te verkopen aan Microsoft voor 1,06 miljard dollar. Met het akkoord dat nu werd aangekondigd, krijgt Facebook 650 van die AOL-patenten en aanvragen in handen. Daarnaast krijgt Facebook een licentie voor de AOL-patenten die in bezit zijn van Microsoft. Het softwarebedrijf krijgt een licentie voor de patenten die overgaan naar Facebook. Bron: Belga