Microsoft gaat deze zomer de Surface RT aan scholen en universiteiten aanbieden aan halve prijs.

Volgens ZDNet.be, dat zich baseert op een uitgelekte advertentiecampagne, gaat het bedrijf tussen 24 juni en 31 augustus de toestellen aanbieden in 25 landen waaronder België, Nederland en Luxemburg.

Concreet gaat het om een Surface RT met Windows RT en een gratis versie van Office Home & Student. Zowel studenten als leerkrachten kunnen dan voor 199 dollar een toestel met 32 GB opslag kopen. Versies met een Touch-keyboardcover en een type-toetsenbordcover kosten respectievelijk 249 en 289 dollar. Europese prijzen zijn nog niet bekend.

Het document waar de promotie werd uitgelegd is intussen alweer offline gehaald. Wel heeft Microsoft aan de Amerikaanse ZDNet.com bevestigd dat het aanbod er komt, maar pas vanaf 24 juni.

Microsoft gaat deze zomer de Surface RT aan scholen en universiteiten aanbieden aan halve prijs. Volgens ZDNet.be, dat zich baseert op een uitgelekte advertentiecampagne, gaat het bedrijf tussen 24 juni en 31 augustus de toestellen aanbieden in 25 landen waaronder België, Nederland en Luxemburg. Concreet gaat het om een Surface RT met Windows RT en een gratis versie van Office Home & Student. Zowel studenten als leerkrachten kunnen dan voor 199 dollar een toestel met 32 GB opslag kopen. Versies met een Touch-keyboardcover en een type-toetsenbordcover kosten respectievelijk 249 en 289 dollar. Europese prijzen zijn nog niet bekend. Het document waar de promotie werd uitgelegd is intussen alweer offline gehaald. Wel heeft Microsoft aan de Amerikaanse ZDNet.com bevestigd dat het aanbod er komt, maar pas vanaf 24 juni.