Enkele vacatures op de website van Microsoft doen vermoeden dat de softwarereus een cloud-gebaseerd tv-platform op stapel heeft staan.

Microsoft is op zoek naar software-ingenieurs die ervaring hebben met het ontwikkelen van desktoptoepassingen en mobiele apps voor iOS, Android en Windows 8/RT. Zij zullen volgens de functieomschrijvingen ingezet worden om applicaties te bouwen voor een nieuw tv-platform in de cloud.

Het cloudplatform voor televisie gaat vermoedelijk deel uitmaken van Microsofts Interactive Entertainment Business-divisie, het team achter diensten als Xbox 360, Xbox Live, Zune en Mediaroom.

Microsoft heeft haar plannen voor een cloud-televisieplatform nog niet officieel bevestigd.

Enkele vacatures op de website van Microsoft doen vermoeden dat de softwarereus een cloud-gebaseerd tv-platform op stapel heeft staan. Microsoft is op zoek naar software-ingenieurs die ervaring hebben met het ontwikkelen van desktoptoepassingen en mobiele apps voor iOS, Android en Windows 8/RT. Zij zullen volgens de functieomschrijvingen ingezet worden om applicaties te bouwen voor een nieuw tv-platform in de cloud. Het cloudplatform voor televisie gaat vermoedelijk deel uitmaken van Microsofts Interactive Entertainment Business-divisie, het team achter diensten als Xbox 360, Xbox Live, Zune en Mediaroom. Microsoft heeft haar plannen voor een cloud-televisieplatform nog niet officieel bevestigd.