Want waar twee jaar geleden Bing foutloos de 16 deelnemers van de knockout-fase voorspelde, gaat dat nu minder goed. Na 15 duels in de groepsfase waren slechts7 voorspellingen juist.

'Rode Duivels verliezen van Portugal'

Overigens zou het niet ongunstig zijn wanneer Bing er in de rest van het toernooi ook naast zit. Het systeem van Microsoft verwacht namelijk dat België er in de 8e finale uit zal liggen tegen Portugal. De finale gaat tussen Spanje en Duitsland, waarbij onze Oosterburen de beker mee naar huis mogen nemen.

Voorspellingen vandaag

Vandaag zijn de verwachtingen dat Engeland van Wales wint. Oekraïne komt er als winnaar uit tegenover Noord-Ierland en de Duitsers winnen dan weer van Polen.

Want waar twee jaar geleden Bing foutloos de 16 deelnemers van de knockout-fase voorspelde, gaat dat nu minder goed. Na 15 duels in de groepsfase waren slechts7 voorspellingen juist. 'Rode Duivels verliezen van Portugal'Overigens zou het niet ongunstig zijn wanneer Bing er in de rest van het toernooi ook naast zit. Het systeem van Microsoft verwacht namelijk dat België er in de 8e finale uit zal liggen tegen Portugal. De finale gaat tussen Spanje en Duitsland, waarbij onze Oosterburen de beker mee naar huis mogen nemen.Voorspellingen vandaagVandaag zijn de verwachtingen dat Engeland van Wales wint. Oekraïne komt er als winnaar uit tegenover Noord-Ierland en de Duitsers winnen dan weer van Polen.