Microsoft heeft gisteren - dinsdag - een recordaantal beveiligingspatches uitgebracht.

In totaal dichten de patches 34 zwakke plekken in Microsoft-producten. In juni 2010 en oktober 2009 waren er ook zoveel kwetsbaarheden, maar minder beveiligingsupdates. In deze patchronde zitten er 14 'kritieke', 17 'belangrijke' en 3 'matige'. Aan 4 lekken moet er prioriteit gegeven worden.

Er zijn onder meer patches voor zwakke plekken in codecs voor Windows-mediaspeler en voor mp3-bestanden. In Microsoft Office zitten 4 zwakke plekken (waaronder 2 in Office 7). Ook zijn er onder andere 6 patches voor Internet Explorer en enkele beveiligingslekken in het .Net Framework en Silverlight.

Al nodige info vindt u hier.

Microsoft heeft gisteren - dinsdag - een recordaantal beveiligingspatches uitgebracht. In totaal dichten de patches 34 zwakke plekken in Microsoft-producten. In juni 2010 en oktober 2009 waren er ook zoveel kwetsbaarheden, maar minder beveiligingsupdates. In deze patchronde zitten er 14 'kritieke', 17 'belangrijke' en 3 'matige'. Aan 4 lekken moet er prioriteit gegeven worden. Er zijn onder meer patches voor zwakke plekken in codecs voor Windows-mediaspeler en voor mp3-bestanden. In Microsoft Office zitten 4 zwakke plekken (waaronder 2 in Office 7). Ook zijn er onder andere 6 patches voor Internet Explorer en enkele beveiligingslekken in het .Net Framework en Silverlight. Al nodige info vindt u hier.