Hololens was al enkele maanden te koop voor developers. Die beperking valt nu weg. Je kan tot vijf toestellen tegelijk bestellen, al blijft de levering wel beperkt tot de VS en Canada. Ook het prijskaartje blijft met drieduizend dollar aan de hoge kant.

Het gaat nog steeds op de Development Edition die Microsoft online te koop aanbiedt. Maar het toestel is wel uitgebreid met een Commercial Suite, die omvat een ontwikkelaarsmodus, maar ook zakelijke functies zoals device management, data-encryptie en een kiosk modus om het aantal toegelaten apps te beperken.

Met de zet wil Microsoft de Hololens op de zakelijke markt introduceren. Vermoedelijk om bedrijven te stimuleren om aan de slag te gaan met het toestel in afwachting van een bredere lancering later.

Lees hier onze meest recente ervaring met de Hololens na.

Hololens was al enkele maanden te koop voor developers. Die beperking valt nu weg. Je kan tot vijf toestellen tegelijk bestellen, al blijft de levering wel beperkt tot de VS en Canada. Ook het prijskaartje blijft met drieduizend dollar aan de hoge kant.Het gaat nog steeds op de Development Edition die Microsoft online te koop aanbiedt. Maar het toestel is wel uitgebreid met een Commercial Suite, die omvat een ontwikkelaarsmodus, maar ook zakelijke functies zoals device management, data-encryptie en een kiosk modus om het aantal toegelaten apps te beperken.Met de zet wil Microsoft de Hololens op de zakelijke markt introduceren. Vermoedelijk om bedrijven te stimuleren om aan de slag te gaan met het toestel in afwachting van een bredere lancering later.Lees hier onze meest recente ervaring met de Hololens na.