BI-softwarebedrijf MicroStrategy heeft een contract in de wacht gesleept bij de internationale betaaloperator Swift.

Swift, dat z'n hoofdkwartier in Terhulpen heeft, zal MicroStrategy al BI- en analytics implementeren om de trafiek van betalingsboodschappen over het Swift-netwerk te volgen en te kunnen analyseren. Ook de klanten van Swift, banken en financiële instellingen, zullen de berichtenstromen kunnen monitoren, zodat ze een beter zicht krijgen op hun positie in de markt, hun eigen prestaties en waar ze misschien zouden kunnen besparen.

Swift zei voor MicroStrategy geopteerd te hebben omwille van de mogelijkheden van het platform en de architectuur, maar ook voor de hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid, performantie en security. MicroStrategy heeft ook mobiele apps voorzien om de dashboards ook op Apple-, Android- en Blackberry-toestellen beschikbaar te stellen.

BI-softwarebedrijf MicroStrategy heeft een contract in de wacht gesleept bij de internationale betaaloperator Swift. Swift, dat z'n hoofdkwartier in Terhulpen heeft, zal MicroStrategy al BI- en analytics implementeren om de trafiek van betalingsboodschappen over het Swift-netwerk te volgen en te kunnen analyseren. Ook de klanten van Swift, banken en financiële instellingen, zullen de berichtenstromen kunnen monitoren, zodat ze een beter zicht krijgen op hun positie in de markt, hun eigen prestaties en waar ze misschien zouden kunnen besparen. Swift zei voor MicroStrategy geopteerd te hebben omwille van de mogelijkheden van het platform en de architectuur, maar ook voor de hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid, performantie en security. MicroStrategy heeft ook mobiele apps voorzien om de dashboards ook op Apple-, Android- en Blackberry-toestellen beschikbaar te stellen.