De Australiër Mike Quigley zou topfavoriet zijn om Patricia Russo op te volgen als gedelegeerd bestuurder van Alcatel-Lucent. Dat schrijft het Franse weekblad Le Canard Enchaîné. Volgens het satirische weekblad heeft het 'nominatiecomité' van het bedrijf Quigley (55) aangeduid als beste kandidaat.

Het telecombedrijf Alcatel-Lucent moest op zoek naar een nieuwe gedelegeerd bestuurder nadat Russo vorige maand haar ontslag had ingediend. Ook voorzitter Serge Tchuruk maakte toen bekend het voor bekeken te houden.

De Australiër Mike Quigley zou topfavoriet zijn om Patricia Russo op te volgen als gedelegeerd bestuurder van Alcatel-Lucent. Dat schrijft het Franse weekblad Le Canard Enchaîné. Volgens het satirische weekblad heeft het 'nominatiecomité' van het bedrijf Quigley (55) aangeduid als beste kandidaat. Het telecombedrijf Alcatel-Lucent moest op zoek naar een nieuwe gedelegeerd bestuurder nadat Russo vorige maand haar ontslag had ingediend. Ook voorzitter Serge Tchuruk maakte toen bekend het voor bekeken te houden.