In een verklaring die Facebook heeft verspreid bevestigt de sociale netwerksite de overstap. Schroepfer werkt al zo'n vijf jaar bij de site als vicepresident engineering. In die functie had hij een sterke focus op het mobiele aspect.

Voor Facebook werkte Schroepfer al drie jaar bij Mozilla waar bij ook vicepresident engineering was. Daarvoor werkte hij onder meer bij Sun Microsystems. Verder zit hij ook in de raad van Ancestry.com en zit hij in de board of trustees van het Anita Borg Institute for Women and Technology.

Afgelopen zomer verloor Facebook zijn cto Bret Taylor die zijn eigen bedrijf wil oprichten.

In een verklaring die Facebook heeft verspreid bevestigt de sociale netwerksite de overstap. Schroepfer werkt al zo'n vijf jaar bij de site als vicepresident engineering. In die functie had hij een sterke focus op het mobiele aspect.Voor Facebook werkte Schroepfer al drie jaar bij Mozilla waar bij ook vicepresident engineering was. Daarvoor werkte hij onder meer bij Sun Microsystems. Verder zit hij ook in de raad van Ancestry.com en zit hij in de board of trustees van het Anita Borg Institute for Women and Technology.Afgelopen zomer verloor Facebook zijn cto Bret Taylor die zijn eigen bedrijf wil oprichten.