Heel wat institutionele en internationale beleggers tekenden in op de kapitaalverhoging. Het gaat bijvoorbeeld om de Waalse en de federale investeringsmaatschappijen FPIM en SRIW. Maar ook het Soros Economic Development Fund, van miljardair George Soros, neemt deel aan de kapitaalronde.

Eerder raakte al bekend dat Microsoft-oprichter en miljardair Bill Gates het Waalse bedrijf al geld toestopte, via het fonds Adjuvant Capital. Univercells ontwikkelt technologie om op grote schaal vaccins te kunnen produceren tegen een lagere prijs.

Heel wat institutionele en internationale beleggers tekenden in op de kapitaalverhoging. Het gaat bijvoorbeeld om de Waalse en de federale investeringsmaatschappijen FPIM en SRIW. Maar ook het Soros Economic Development Fund, van miljardair George Soros, neemt deel aan de kapitaalronde.Eerder raakte al bekend dat Microsoft-oprichter en miljardair Bill Gates het Waalse bedrijf al geld toestopte, via het fonds Adjuvant Capital. Univercells ontwikkelt technologie om op grote schaal vaccins te kunnen produceren tegen een lagere prijs.