Het was de voorbije nacht eventjes niet mogelijk om bestanden op te slaan in Apple's iCloud. Het probleem sleepte een half uur aan en trof 1,5 procent van de gebruikers van de cloudopslagdienst. Maar enkele uren later lag ook de iTunes Store eruit, en dit gedurende anderhalf uur. Daarbij ondervonden 20 procent van de gebruikers problemen, ze konden geen muziek, films, apps of e-boeken downloaden.

Een dag eerder was er al een soortgelijk probleem. Apple weet voorlopig niet of er een verband is tussen beide storingen, en er is evenmin duidelijkheid over de oorzaak ervan. Mogelijk heeft het te maken met de forse groei van het aantal gebruikers.

Apple kampte in april van dit jaar ook al met een storing in iCloud, iTunes en GameCenter, en dit gedurende 27 uur.

Het was de voorbije nacht eventjes niet mogelijk om bestanden op te slaan in Apple's iCloud. Het probleem sleepte een half uur aan en trof 1,5 procent van de gebruikers van de cloudopslagdienst. Maar enkele uren later lag ook de iTunes Store eruit, en dit gedurende anderhalf uur. Daarbij ondervonden 20 procent van de gebruikers problemen, ze konden geen muziek, films, apps of e-boeken downloaden. Een dag eerder was er al een soortgelijk probleem. Apple weet voorlopig niet of er een verband is tussen beide storingen, en er is evenmin duidelijkheid over de oorzaak ervan. Mogelijk heeft het te maken met de forse groei van het aantal gebruikers. Apple kampte in april van dit jaar ook al met een storing in iCloud, iTunes en GameCenter, en dit gedurende 27 uur.