Milow heeft genoeg van de concertgangers die hun smartphones en tablets soms een heel concert lang de hoogte in houden.

Op Facebook plaatste Jonathan Vandenbroeck een niet mis te verstane boodschap: 'Steeds meer mensen brengen hun tablets mee naar een concert. Wat is het volgende? Je flatscreen mee naar de show nemen? Iedereen, toon alstublieft respect voor de mensen rondom jou die van de muziek willen genieten.' Op Twitter deed hij een soortgelijke uitspraak.

'Het was drie jaar geleden dat ik nog op tournee was gegaan. Wat een evolutie op die tijd, zeg', verklaart Milow in De Standaard. 'Tegenwoordig zie je mensen met absurd grote smartphones en zelfs tablets in het publiek staan. Ze steken hun toestel niet snel-snel even de lucht in, maar vaak anderhalf uur lang. Het ziet er soms ronduit surrealistisch uit.'

Maar op een verbod op elektronische apparatuur tijdens concerten wil hij niet aansturen. 'Ik ga niet met het vingertje zwaaien. Bovendien begrijp ik best dat mensen een souvenir van het optreden willen', besluit hij in de krant.

Milow heeft genoeg van de concertgangers die hun smartphones en tablets soms een heel concert lang de hoogte in houden. Op Facebook plaatste Jonathan Vandenbroeck een niet mis te verstane boodschap: 'Steeds meer mensen brengen hun tablets mee naar een concert. Wat is het volgende? Je flatscreen mee naar de show nemen? Iedereen, toon alstublieft respect voor de mensen rondom jou die van de muziek willen genieten.' Op Twitter deed hij een soortgelijke uitspraak.'Het was drie jaar geleden dat ik nog op tournee was gegaan. Wat een evolutie op die tijd, zeg', verklaart Milow in De Standaard. 'Tegenwoordig zie je mensen met absurd grote smartphones en zelfs tablets in het publiek staan. Ze steken hun toestel niet snel-snel even de lucht in, maar vaak anderhalf uur lang. Het ziet er soms ronduit surrealistisch uit.'Maar op een verbod op elektronische apparatuur tijdens concerten wil hij niet aansturen. 'Ik ga niet met het vingertje zwaaien. Bovendien begrijp ik best dat mensen een souvenir van het optreden willen', besluit hij in de krant.