Mitel bood 1,96 miljard dollar voor videoconferencing specialist Polycom. Maar Polycom kiest ervoor om overgenomen te worden door Siris Capital die 2 miljard dollar betaald, omgerekend 12,50 dollar per aandeel. Morgan Stanley trad op als financieel adviseur van Polycom.

Mitel zou de grootste PBX-leverancier zijn geworden als het Polycom in handen had gekregen. Tevens zou het ook sterker zijn met het aanbod van cloud communicatie oplossingen, conference oplossingen en open SIP toepassingen.

Via: DutchITChannel.nl

Mitel bood 1,96 miljard dollar voor videoconferencing specialist Polycom. Maar Polycom kiest ervoor om overgenomen te worden door Siris Capital die 2 miljard dollar betaald, omgerekend 12,50 dollar per aandeel. Morgan Stanley trad op als financieel adviseur van Polycom.Mitel zou de grootste PBX-leverancier zijn geworden als het Polycom in handen had gekregen. Tevens zou het ook sterker zijn met het aanbod van cloud communicatie oplossingen, conference oplossingen en open SIP toepassingen.Via: DutchITChannel.nl