De samenwerking komt neer op een integratie van de applicaties in de communicatieportfolio van Mitel. Op dit moment is dat voor de Benelux, al denken beiden na over uitbreiding naar andere regio's. Ook zijn er plannen om samen te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

"De gezondheidszorg is de afgelopen jaren sterk veranderd. We moeten in België met minder mensen meer zorg leveren. Daarnaast blijven mensen steeds langer thuis wonen en moeten ze daar verzorgd worden," aldus Alain Huys, country manager Belux bij Mitel. "Door de samenwerking met Eurocom zijn onze partners nog beter in staat om aan die veranderende vraag te voldoen."

Op 17 april kan u in de gedrukte versie van Data News een interview lezen met Alain Huys over de uitdagingen en plannen van Mitel in België, nu de overname van Aastra is afgerond.

De samenwerking komt neer op een integratie van de applicaties in de communicatieportfolio van Mitel. Op dit moment is dat voor de Benelux, al denken beiden na over uitbreiding naar andere regio's. Ook zijn er plannen om samen te investeren in onderzoek en ontwikkeling."De gezondheidszorg is de afgelopen jaren sterk veranderd. We moeten in België met minder mensen meer zorg leveren. Daarnaast blijven mensen steeds langer thuis wonen en moeten ze daar verzorgd worden," aldus Alain Huys, country manager Belux bij Mitel. "Door de samenwerking met Eurocom zijn onze partners nog beter in staat om aan die veranderende vraag te voldoen."Op 17 april kan u in de gedrukte versie van Data News een interview lezen met Alain Huys over de uitdagingen en plannen van Mitel in België, nu de overname van Aastra is afgerond.