E-commerce zit wereldwijd in de lift, en het veranderde koopgedrag door de coronacrisis heeft die evolutie verder versterkt, klinkt het. 'Een Mitsubishi aankopen kan daarom vanaf nu ook online in België.' Het is daarmee een van de eerste merken die een volledige verkoop van auto's via het internet aanbieden in ons land.

Kiezen, bestellen en betalen

Via de website kan een koper een wagen uitkiezen, bestellen en het reservatiebedrag online betalen. Beherman Motors benadrukt dat de rol van de concessiehouder er daarbij zeker niet beperkter op wordt. 'Zodra de bestelling geplaatst is, wordt de klant in contact gebracht met de dichtstbijzijnde verdeler of die van zijn of haar keuze. De verdeler volgt de bestelling verder op, staat ter beschikking van zijn klant voor alle vragen en levert de wagen af', aldus de invoerder.

E-commerce zit wereldwijd in de lift, en het veranderde koopgedrag door de coronacrisis heeft die evolutie verder versterkt, klinkt het. 'Een Mitsubishi aankopen kan daarom vanaf nu ook online in België.' Het is daarmee een van de eerste merken die een volledige verkoop van auto's via het internet aanbieden in ons land.Via de website kan een koper een wagen uitkiezen, bestellen en het reservatiebedrag online betalen. Beherman Motors benadrukt dat de rol van de concessiehouder er daarbij zeker niet beperkter op wordt. 'Zodra de bestelling geplaatst is, wordt de klant in contact gebracht met de dichtstbijzijnde verdeler of die van zijn of haar keuze. De verdeler volgt de bestelling verder op, staat ter beschikking van zijn klant voor alle vragen en levert de wagen af', aldus de invoerder.