Voor wie tijdens de zomervakantie graag vanuit het buitenland naar België belt, is er goed nieuws. Vanaf 1 juli hanteert de EU immers lagere maximumprijzen om te bellen en sms'en naar andere EU-landen.

Een telefoongesprek mag vanaf juli niet meer dan 0,29 euro per minuut kosten, terwijl dat nu 0,35 euro is. Daarnaast zullen ook de maximumtarieven voor het sms'en vanuit het buitenland naar beneden worden bijgesteld: van 11 naar 10 eurocent per verzonden sms. Voor dataverkeer dalen de maximale tarieven van 85 naar 54 eurocent per MB.

De tarieven zijn telkens inclusief btw. (Belga/MI)

Voor wie tijdens de zomervakantie graag vanuit het buitenland naar België belt, is er goed nieuws. Vanaf 1 juli hanteert de EU immers lagere maximumprijzen om te bellen en sms'en naar andere EU-landen. Een telefoongesprek mag vanaf juli niet meer dan 0,29 euro per minuut kosten, terwijl dat nu 0,35 euro is. Daarnaast zullen ook de maximumtarieven voor het sms'en vanuit het buitenland naar beneden worden bijgesteld: van 11 naar 10 eurocent per verzonden sms. Voor dataverkeer dalen de maximale tarieven van 85 naar 54 eurocent per MB. De tarieven zijn telkens inclusief btw. (Belga/MI)