De specialist in geolokalisatie, mobiele applicaties en planningssoftware Mobile Token gooit zich op de internationale markt met een gratis versie van z'n Android-oplossing.

Het Brussele Mobile Token, dat opgericht is begin 2002, is actief op drie fronten: applicaties voor geolokalisatie van voertuigen via een gps of smartphone, mobiele applicaties voor (voornamelijk) Android-, maar ook Blackberry- en Windows Phone-platformen, en een planningssoftwarepakket voor bedrijven met teams in het veld. Het succes volgde snel, geruggensteund door de groei van de smartphone- en tabletmarkt, vooral op Android, in de b2b-wereld.

Sinds kort heeft het bedrijf beslist om zijn software gratis downloadbaar te maken. Die gratis versie zal bijvoorbeeld kunnen gebruikt worden door zelfstandigen of door bedrijven die het product willen testen. "Onze oplossing is nu erg gestandaardiseerd en kan gedownload worden van de Android Market. Alle functionaliteiten zijn aanwezig, maar de gegevens kunnen niet gedeeld worden. En als de app bevalt, volstaat een simpele betaling om de volledige applicatie met een toegangscode te activeren.

Die gratis app zou Mobile Token moeten helpen om zich internationaal verder te ontwikkelen en om partnerships af te sluiten met integratoren. Er zouden zo al vergevorderde contacten gelegd zijn in Frankrijk.

De specialist in geolokalisatie, mobiele applicaties en planningssoftware Mobile Token gooit zich op de internationale markt met een gratis versie van z'n Android-oplossing. Het Brussele Mobile Token, dat opgericht is begin 2002, is actief op drie fronten: applicaties voor geolokalisatie van voertuigen via een gps of smartphone, mobiele applicaties voor (voornamelijk) Android-, maar ook Blackberry- en Windows Phone-platformen, en een planningssoftwarepakket voor bedrijven met teams in het veld. Het succes volgde snel, geruggensteund door de groei van de smartphone- en tabletmarkt, vooral op Android, in de b2b-wereld. Sinds kort heeft het bedrijf beslist om zijn software gratis downloadbaar te maken. Die gratis versie zal bijvoorbeeld kunnen gebruikt worden door zelfstandigen of door bedrijven die het product willen testen. "Onze oplossing is nu erg gestandaardiseerd en kan gedownload worden van de Android Market. Alle functionaliteiten zijn aanwezig, maar de gegevens kunnen niet gedeeld worden. En als de app bevalt, volstaat een simpele betaling om de volledige applicatie met een toegangscode te activeren. Die gratis app zou Mobile Token moeten helpen om zich internationaal verder te ontwikkelen en om partnerships af te sluiten met integratoren. Er zouden zo al vergevorderde contacten gelegd zijn in Frankrijk.