Telecombedrijf Mobistar heeft Christina Zanchi benoemd tot chief consumer officer. Ze krijgt daarmee de verantwoordelijkheid over de residentiële klantenmarkt. Dat meldt Mobistar vrijdag.

Zanchi was voorheen al lid van het directiecomité, als hoofd van de klantendienst. Die functie zal worden uitgeoefend door Alain Ovy, voortaan dus chief customer service officer.

Bart De Groote, een oudgediende van Mobistar, maakt niet langer deel uit van het directiecomité. "Hij heeft het bedrijf verlaten", aldus een woordvoerster. In juni 2012 werd hij benoemd tot chief consumer marketing officer, met als belangrijkste missie de groei van Mobistar in de residentiële markt te versnellen. (Belga)

Telecombedrijf Mobistar heeft Christina Zanchi benoemd tot chief consumer officer. Ze krijgt daarmee de verantwoordelijkheid over de residentiële klantenmarkt. Dat meldt Mobistar vrijdag. Zanchi was voorheen al lid van het directiecomité, als hoofd van de klantendienst. Die functie zal worden uitgeoefend door Alain Ovy, voortaan dus chief customer service officer. Bart De Groote, een oudgediende van Mobistar, maakt niet langer deel uit van het directiecomité. "Hij heeft het bedrijf verlaten", aldus een woordvoerster. In juni 2012 werd hij benoemd tot chief consumer marketing officer, met als belangrijkste missie de groei van Mobistar in de residentiële markt te versnellen. (Belga)