Mobistar en Taxi Verts willen van de taxi naar eigen zeggen 'een mobiel bureau' maken. De vijftig wagens van Taxi Verts zullen de eersten zijn in België die over gratis internet beschikken.

'Met de nieuwe dienst komen Mobistar en Taxi Verts tegemoet aan de wensen van de mobiele klant, die zijn taxirit zo efficiënt mogelijk wil benutten', klinkt het.

4G-simkaart

In de taxi's die deel uitmaken van het proefproject wordt een 4G-simkaart geïnstalleerd, zodat passagiers overal in Brussel connectie kunnen maken met het internet. Het 4G-neterk van Mobistar heeft in Brussel een dekking van 99 procent.

Mobistar en Taxi Verts werken al langer samen. Zo kunnen alle 1.000 taxichauffeurs van het bedrijf via het Mobistar-netwerk gegevens uitwisselen met de taxicentrale. (Belga/MI)

Mobistar en Taxi Verts willen van de taxi naar eigen zeggen 'een mobiel bureau' maken. De vijftig wagens van Taxi Verts zullen de eersten zijn in België die over gratis internet beschikken. 'Met de nieuwe dienst komen Mobistar en Taxi Verts tegemoet aan de wensen van de mobiele klant, die zijn taxirit zo efficiënt mogelijk wil benutten', klinkt het.4G-simkaartIn de taxi's die deel uitmaken van het proefproject wordt een 4G-simkaart geïnstalleerd, zodat passagiers overal in Brussel connectie kunnen maken met het internet. Het 4G-neterk van Mobistar heeft in Brussel een dekking van 99 procent. Mobistar en Taxi Verts werken al langer samen. Zo kunnen alle 1.000 taxichauffeurs van het bedrijf via het Mobistar-netwerk gegevens uitwisselen met de taxicentrale. (Belga/MI)