De afdeling 'supply operations' bij Mobistar zou binnenkort ook kunnen uitbesteed worden. Mobistar bevestigt dat, maar onderstreept dat er nog geen beslissing genomen is.

Mobistar bevestigt aan de krant De Tijd dat het een nieuwe uitbesteding van een afdeling onderzoekt. Vorig jaar was er heel wat sociale onrust bij het telecombedrijf toen de directie de outsourcing van de netwerkafdeling aankondigde. Toen stapten 174 mensen over. Ook nu zijn de vakbonden bezorgd.

Bij de afdeling 'supply operations' gaat het over 18 werknemers of 40 procent van de bezetting van de afdeling. De afdeling houdt zich bezig met de logistieke processen en het voorraadbeheer van het bedrijf. Mobistar praat onder meer met DHL en Schenker maar zegt dat de beslissing niet voor het eerste kwartaal van 2008 zal vallen.

De afdeling 'supply operations' bij Mobistar zou binnenkort ook kunnen uitbesteed worden. Mobistar bevestigt dat, maar onderstreept dat er nog geen beslissing genomen is. Mobistar bevestigt aan de krant De Tijd dat het een nieuwe uitbesteding van een afdeling onderzoekt. Vorig jaar was er heel wat sociale onrust bij het telecombedrijf toen de directie de outsourcing van de netwerkafdeling aankondigde. Toen stapten 174 mensen over. Ook nu zijn de vakbonden bezorgd. Bij de afdeling 'supply operations' gaat het over 18 werknemers of 40 procent van de bezetting van de afdeling. De afdeling houdt zich bezig met de logistieke processen en het voorraadbeheer van het bedrijf. Mobistar praat onder meer met DHL en Schenker maar zegt dat de beslissing niet voor het eerste kwartaal van 2008 zal vallen.