Een 35-jarige vrouw uit Leopoldsburg moet een factuur van 9.863,35 euro betalen aan Mobistar. De vrouw had op vakantie in Frankrijk een uurtje per dag gechat via mobiel internet.

Dat schrijven de Concentra-kranten. Vanuit hun vakantieadres in Frankrijk maakten de vrouw en haar man een week lang een uurtje per dag gebruik van de videochatsite Paltalk.com om te keuvelen met vrienden. De videobeelden van haar webcam veroorzaakten op die korte tijd een enorm dataverbruik.

En dat leverde door de pittige tarieven voor mobiel internet een gepeperde rekening op. Mobistar zei dat de factuur correct is. Het bedrijf was wel bereid tot een minnelijke schikking.

Bron: Belga

Een 35-jarige vrouw uit Leopoldsburg moet een factuur van 9.863,35 euro betalen aan Mobistar. De vrouw had op vakantie in Frankrijk een uurtje per dag gechat via mobiel internet. Dat schrijven de Concentra-kranten. Vanuit hun vakantieadres in Frankrijk maakten de vrouw en haar man een week lang een uurtje per dag gebruik van de videochatsite Paltalk.com om te keuvelen met vrienden. De videobeelden van haar webcam veroorzaakten op die korte tijd een enorm dataverbruik. En dat leverde door de pittige tarieven voor mobiel internet een gepeperde rekening op. Mobistar zei dat de factuur correct is. Het bedrijf was wel bereid tot een minnelijke schikking. Bron: Belga