Orange, het gsm-merk van France Telecom, heeft een deal met Apple afgesloten rond commercialisering van de iPhone in 7 Europese landen, waaronder ons land, en enkele landen daarbuiten. France Telecom heeft in ons land Mobistar in handen.

Het persbericht van Orange heeft de recordlengte van 1 zin. Het bedrijf brengt de Apple iPhone naar klanten in 7 Europese landen: België (Mobistar dus), Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije en Zwitserland. Voorts spreekt Orange over onder meer Egypte, Jordanië en de Dominicaanse Republiek, "en de Afrikaanse markten van Orange".

Qua timing krijgen we enkel het summiere 'later dit jaar'. Over het verkoopsmodel waarin de iPhone wordt aangeboden - in België heerst nog steeds de wet op de koppelverkoop - wordt niets meegegeven.

Orange, het gsm-merk van France Telecom, heeft een deal met Apple afgesloten rond commercialisering van de iPhone in 7 Europese landen, waaronder ons land, en enkele landen daarbuiten. France Telecom heeft in ons land Mobistar in handen. Het persbericht van Orange heeft de recordlengte van 1 zin. Het bedrijf brengt de Apple iPhone naar klanten in 7 Europese landen: België (Mobistar dus), Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije en Zwitserland. Voorts spreekt Orange over onder meer Egypte, Jordanië en de Dominicaanse Republiek, "en de Afrikaanse markten van Orange". Qua timing krijgen we enkel het summiere 'later dit jaar'. Over het verkoopsmodel waarin de iPhone wordt aangeboden - in België heerst nog steeds de wet op de koppelverkoop - wordt niets meegegeven.