Mobiele operator Mobistar heeft het contract voor mobiele telefonie voor de Leuvense stadsdiensten, het ocmw en de politie in de wacht gesleept.

De facto gaat het om de vernieuwing van het contract dat het bedrijf vier jaar geleden al won. Het deel voor de politiediensten is een uitbreiding op de vorige deal. Het contract loopt over 4 jaar en behelst iets meer dan 500 sim-kaarten. Over de waarde van het contract wil Mobistar niets kwijt.

Begin dit jaar koos ook de stad Kortrijk voor de mobiele telefoniediensten van Mobistar. De stad Mechelen opteerde een jaar geleden dan weer voor Proximus.

Mobiele operator Mobistar heeft het contract voor mobiele telefonie voor de Leuvense stadsdiensten, het ocmw en de politie in de wacht gesleept. De facto gaat het om de vernieuwing van het contract dat het bedrijf vier jaar geleden al won. Het deel voor de politiediensten is een uitbreiding op de vorige deal. Het contract loopt over 4 jaar en behelst iets meer dan 500 sim-kaarten. Over de waarde van het contract wil Mobistar niets kwijt. Begin dit jaar koos ook de stad Kortrijk voor de mobiele telefoniediensten van Mobistar. De stad Mechelen opteerde een jaar geleden dan weer voor Proximus.