Mobistar lanceert een prepaidkaart voor mobiel surfen op de pc. Het gaat om een simkaart met een datavolume van 250 MB, die vanaf 5 euro herladen kan worden.

Naar eigen zeggen wil Mobistar het zijn klanten mogelijk maken om in België op hun pc te surfen waar en wanneer ze dat willen, zonder daarbij hun budget uit het oog te verliezen. Ook voor buitenlanders op bezoek in België kan de kaart soelaas bieden.

Het 'Internet Everywhere Ticket' is verkrijgbaar met of zonder usb-modem, en kost respectievelijk 79 of 25 euro, inclusief 250 MB. De prepaid dataformule is verkrijgbaar in alle Mobistar verkooppunten, en is 1 jaar geldig na activering. Herladen kan online via de Mobistar-website, via de bancontactterminals, of via m-banxafe indien de klanten ook over een gsm-abonnement of een Tempokaart van Mobistar beschikken.

Herlaadtickets bestaan in diverse formaten gaande van 5 euro voor 25 MB tot 50 euro voor 500 MB, en zijn 31 dagen geldig vanaf de activering. De klant kan op elk ogenblik zijn dataverbruik raadplegen via het web.

Mobistar lanceert een prepaidkaart voor mobiel surfen op de pc. Het gaat om een simkaart met een datavolume van 250 MB, die vanaf 5 euro herladen kan worden. Naar eigen zeggen wil Mobistar het zijn klanten mogelijk maken om in België op hun pc te surfen waar en wanneer ze dat willen, zonder daarbij hun budget uit het oog te verliezen. Ook voor buitenlanders op bezoek in België kan de kaart soelaas bieden. Het 'Internet Everywhere Ticket' is verkrijgbaar met of zonder usb-modem, en kost respectievelijk 79 of 25 euro, inclusief 250 MB. De prepaid dataformule is verkrijgbaar in alle Mobistar verkooppunten, en is 1 jaar geldig na activering. Herladen kan online via de Mobistar-website, via de bancontactterminals, of via m-banxafe indien de klanten ook over een gsm-abonnement of een Tempokaart van Mobistar beschikken. Herlaadtickets bestaan in diverse formaten gaande van 5 euro voor 25 MB tot 50 euro voor 500 MB, en zijn 31 dagen geldig vanaf de activering. De klant kan op elk ogenblik zijn dataverbruik raadplegen via het web.